Даваме ти три идеи

Домът не е място – той е усещане, а създаването на приятна атмосфера зависи изцяло от нас. Днес ще ви предложим 3 идеи как с помощта на подръчни средства  да разнообразиш домът си.

Стена с геометрични мотиви

 #bezbroker, #remont #boqdisvane, #geometrichni, #motivi

Дори най-обикновената стая може да се превърне в произведение на изкуството с помощта на боя, четка и малко тиксо. Създаването на геометрични мотиви, като акцент, дава възможността за съчетаване както на сходни помежду си цветове, така и на контрастни нюанси.

Тази интересна и иновативна идея се изпълнява като определената стена се раздели с помощта на тиксо и различните ѝ участъци се боядисват по отделно.

Ето тук можеш да видиш как

Мебели от пелети

 #bezbroker, #mebeli, #dizain, #peleti, #napravisisam (1)

Дървените пелети се използват от транспортни фирми с цел товарене и пренос на стока, но също така са и чудесно средство за създаване на забележителни мебели с минимални средства и усилия.

Пелетите се изработват от евтин и много издръжлив материал, обикновено бор. Могат да бъдат намерени на много ниска цена, а начините за алтернативното им приложение са безкрайно много. Могат да бъдат използвани за изработката на масички, табуретки, цветарници и дори легла или дивани.

Ето тук можеш да видиш как

Не изхвърляй старите си гуми

 #bezbroker, #masichka, #guma, #avtomobilnaguma, #napravisisam

Какво по-хубаво от това да вземеш нещо старо и непотребно и да го преобразиш в нещо ново и функционално?

Гледайки тази прекрасна масичка никога не бихте казали, че е направена от стара гума, въже и малко лепило. Правилната форма и устойчивостта на автомобилните гуми дава възможност да развихрим въображението си.

Ето можеш да видиш как

Изпробвай някоя от тези идеи и не забравяй да ни отбележиш в Instagram @bezbroker

Автор: Емили Иванова

BezBroker.com е най-голямата платформа за имоти в България с над 370 000 потребители в социалните канали