В 3 идеи

 

Всеки иска домът му да бъде подреден като в каталог на мебелен магазин, но това не винаги е възможно. Колкото повече се използва едно жилище- толкова по-разхвърляно е то и това е нормално. Бъркотията олицетворява живота ни. Днес сме подготвили три идеи, ако все пак искаш домът ти да бъде малко по-подреден.

 

Организирай подправките

Вкъщи има едно конкретно чекмедже,  в което се крие тайната на вкусната домашна храна – подправките. В него има специално място за най-използваните такива като солта и пипера, но често има и подправки които купуваме, използваме веднъж и прибираме в същото чекмедже, където те се разсипват, смесват и губят аромата си.

Този проблем може лесно да бъде решен с помощта на малки бурканчета, хартия и тиксо. Можеш да купиш празни бурканчета за мед, в които да сложиш подправките си и да ги надпишеш. Това е евтин начин да ги организираш, а защо не и да ги използваш като декорация.

 

Спри да търсиш ключовете си

На всеки се е случвало да закъснява за някъде и да не може да излезе, защото не може да си намери ключовете. Сложи край на бъркотията.

Продават се специални декоративни мини закачалки, на които има отредено място за всичките ти ключове. Ако пък предпочиташ сам да изработиш такава това може да стане много лесно с помощта на кукички, които се залепват за стената или с помощта на добрата стара декоративна кошничка. Така винаги ще намираш ключовете си.

 

Подреди бижутата

Кукичките, които се закачат за стената имат и друго приложение- могат да бъдат използвани за подреждане на бижута и най-вече на огърлици. Кутийките за бижута могат да бъдат красива декорация на твоята стая, но сложените вътре огърлици често се заплитат и това може да доведе до тяхната повреда. С помощта на тези закачалки за стена огърлиците ти никога повече няма да се заплитат и ще красят стената ти.

 

Следи ни в инстаграм на @bezbroker и ни покажи как ти организираш домът си!

Автор: Емили Иванова

BezBroker.com е най-голямата платформа за имоти в България с над 370 000 потребители в социалните канали