И защо не ти е нужен брокер

Имаме новина за теб – ако продаваш имота си, всъщност имаш доста повече опции, от тази, да разчиташ на брокер. Помисли си само че 90% от всички търсения на жилища в София се извършват онлайн. Купувачите използват интернет, за да намерят имоти, а не посредници.

Кой може да продава частно?
Няма установен профил на идеалния собственик, който може да продава на частно. С малко помощ всеки може да го направи. Ние работим с хора, които през годините за които сме на пазара, са изказали различни доводи защо искат да продават без посредници.

В BezBroker предлагаме методи на подкрепа, но и безпрецедентна свобода. Нашият екип ще ти съдейства за продажбата на имота без брокер, без бюрокрация и без комиционни!

И така, защо да продадеш без брокер?
Ползите от продажбата на частни лица са безкрайни. Проучвания на Запад през последните години показват, че в останалите страни собствениците предпочитат да продават частно. Трите отговора се повтарят отново и отново, а те са прости – спестявания, контрол и прозрачност.

Покажи ми парите!
Основният плюс за продажбата от частни лица е съвсем очевиден. Спестяваш пари от комисиони и такси, като продаваш собствеността си сам!

Всъщност се избягват допълнителни средства за маркетинг, кафета и обяди на разни брокери, рекламни такси и каквото още се сетиш.

Ти контролираш ситуацията
Ние просто предлагаме мнение си за най-добрите работещи практики.Хюстън, имаме проблем
Поемането на контрола върху най-големия ти актив може да бъде страшно и ние напълно те разбираме. Нашите собственици обичат да вземат самостоятелни решения, особено когато става въпрос за това как се рекламира имуществото им и какво се казва на купувачите. Знаем това от опит.

Брокерите са заети хора, защото имат няколко имота, които искат да управляват и да продадат наведнъж. Т.е. никога не си с приоритет. Това, разбира се няма да е така, ако контрола е в твоите ръце.

Етика рядко е равно на брокер
Прозрачност, това е думата, която всички искаме да чуем и на която да се доверим. За съжаление, много от нас вярват в нея. Голяма част от собствениците са се опарили от брокерите. Последните обслужват своите собствени интереси и на фирмите, които представляват. Единствено с цел комисионна.

3 2 1… Go!

Да продаваш частно означава, че информацията, която се комуникира с потенциалните купувачи, зависи изцяло от теб. Ти си отговорен за очакванията и резултатите от продажбата на имота ти. И разбира се, ще се радваш на етиката, прозрачността и спестяванията от продажбата на частно.

Ами очакваме обява ти и съвместната ни работа.

Виж какво можеш да очакваш на пазара след пандемията.

BezBroker.com е най-голямата платформа за имоти в България с над 370 000 потребители в социалните канали