Имаме новина за вас! Когато продавате имота си, имате на разположение повече опции, отколкото просто да разчитате на брокер. Помислете за факта, че 90% от всички търсения за жилища в София се извършват оналайн. Купувачите използват интернет, за да намерят имоти, а не посредници!

Кой може да продава частно?

Няма установен профил на „идеалния собственик“, който може да продава на частно. С малко помощ всеки може да го направи. Ние работим с хора, които през годините, откакто сме на пазара, са изказали различни доводи защо искат да продават без посредници.

В БЕЗБРОКЕР предлагаме методи на подкрепа, но и безпрецедентна свобода. Вие продавате сами! С нашия екип вие наистина ще се справите сами, без боркер, без досадна бюрокрация и без комисионни! Продай БЕЗ БРОКЕР!

И така, защо да продавате без брокер?

Ползите от продажбата на частни лица са безкрайни. Проучвания на Запад през последните години показват, че в останалите страни собствениците предпочитат да продават частно. Трите отговора се повтарят отново и отново, а те са прости – спестявания, контрол и прозрачност.

Покажи ми парите!

Основният плюс за продажбата от частни лица е съвсем очевиден. Спестяваш пари от комисиони и такси, като продаваш собствеността си сам!

Това, което може да ви изненада, е, че не спестяват само пари от комисионните. Избягват се допълнителни средства за маркетингови и рекламни такси.

Когато продавате частно, вие контролирате ситуацията! Ние просто ви предлагаме нашето мнение за най-добрите практики, за които е доказано, че вършат работа.

Хюстън, имаме проблем (самостоятелност)

Поемането на контрола върху най-големия ви актив може да бъде страшно и ние напълно разбираме това. Но пък е толкова уникално и изживяване! Нашите собственици обичат да вземат свои собствени решения, особено когато става въпрос за това как се рекламира имуществото им и какво се казва на купувачите им. Знаем това от опит!

Помислете,  за момента когато купихте сегашния си имот. Спомняте ли си какво беше да купуваш имот чрез брокер? Колко бързо отвърнаха на запитванията ви? Колко време ви отнеха, за да ви помогнат наистина да разберете предимствата и уникалния характер на имота ви?

Когато контролирате продажбата на вашия имот, можете да подобрите опита на купувачите и първите им впечатления от вашия дом, който вече обожавате!

Брокерите са заети хора, защото имат няколко имота, които искат управляват и да продадат наведнъж. Когато контролирате, вашият приоритет номер едно е продажбата на вашия имот, а не на никой друг!

Етика рядко е равно на брокер!

„Прозрачност“, това е думата, която всички искаме да чуем и на която да се доверим. За съжаление, много от нас вярват в нея. Голяма част от собствениците са се опарили от брокерите. Те обслужват своите собствени интереси и на фирмите, които представляват. Единствената им е цел е една – КО-МИ-СИ-ОННА! Те НЕ се стремят да работят във ваша полза или в полза на купувача. Запомнете това, преди решите да се свържете с поредната агенция!

3, 2, 1, GO!

Да продавате частно означава, че информацията, която се комуникира с потенциалните купувачи, проверявате сами. Вие сте отговорни за очакванията и резултатите от продажбата на вашия имот. Не само естествено ще се възползвате от етиката и прозрачността на продажбата на частно, но и ще се радвате на огромни спестявания!