За нас

Кои сме ние?

BEZBROKER.COM e интернет платформа, която съществува и се развива повече от 12 години в България, като от началото на 2020г. поема по пътя на най-иновативния начин за продажба на недвижими имоти. Ние работим във всички сегменти на пазара на имоти и предлагаме пълно обслужване при покупко-продажба на имоти, както отдаване и наем на имоти БЕЗ БРОКЕР и КОМИСИОННИ.

В България се използват остарели методики за посредничество, развити през 90-те години на XX век. В тях е прието посредниците да се стремят към така наречените „двойни сделки“, а именно – да получават възнаграждение за една и съща услуга както от продавачите, така и от купувачите. Това често създава предпоставки посредникът да защитава колебливо интереса и на двете страни. Тук се явява и нашата мотивация да предложим услуги, отговарящи на ежедневието и света, в които живеем.

Ние сме единствената фирма в България, която ще ви съдейства с всичко необходимо за продажбата на вашия имот без комисиона! Нашата такса е за купувачите на имоти – стандартната комисионна от 3% без ДДС, като ние предлагаме само ексклузивни имоти с щателно проверени документи за собственост и тежести. Това, че ние получаваме комисионна само от купувача, ни позволява да можем да се съсредоточим върху нашата работа и да защитаваме интереса и на двете страни. Точно и заради това ние работим БЕЗ БРОКЕР и не работим с други агенции!

По отношение на електронната част на платформата ние разчитаме на последните нововъведения в информационните технологии, а именно нашите Facebook групи “ИМОТИ БЕЗ БРОКЕР”, осигуряващи ни силно таргетирани маркетингови инструменти, чиято цел е масово проникване на пазара и достигане до максимален брой хора. Важно е да знаете, че имотите, които се предлагат при нас, са ексклузивни предложения, които не можете да намерите никъде другаде.