@yield('sub_title')BezBroker ® - Недвижими Имоти @yield('post_title')
5 идеи как да освежим дома си

Лесни, бързи и бюджетни промени

Освен за почивка, лятото е време и за освежаващи ремонти или интериорни новости в дома на всеки един от нас. Ако през лятото в събота сутрин не чуеш прекрасния звук на бормашината на съседа, значи си голям късметлия. В тази статия ще разкажем за 5 лесни и бързи идеи за освежаване на дома ти, които не включват използването на бормашина.

Пребоядисване на стените


Пребоядисването на стените е лесен начин за промяна на атмосферата в дома ти. Използването на по-светли тонове за по-малки пространства е трик, който използват много хора. За по-големите стаи можеш да боядисаш една стена в различен цвят и тя да бъде акцента на помещението. Имаш пълната свобода да експериментираш и да опитваш да създаваш нови цветове и комбинации.

Смяна на завесите


Смяната на завесите е друг начин за освежаване и промяна на дадено помещение. Както с пребоядисването и тук имаш пълната свобода да бъдеш креативен и да експериментираш с различни цветове, материи и цени. Единственото, което се изисква е търпение, за да намериш и подбереш идеалните завеси за своя дом.

Малките детайли


Най-забавната част в обзавеждането на един дом е декорирането. С времето обаче се отегчаваме да виждаме едни и същи предмети подредени по един и същи начин. Следователно идва време за промяна и освежаване. Първия вариант е да разместиш предметите на различни места, но по този начин те си остават същите неща, но на различни места. Втория вариант да се разровиш онлайн и да поръчаш акцентираща, интересна ръчно изработена ваза, цветна и красива картина или нова декоративна възглавничка за дивана с различни цветове по нея.

Декоративна камина


Добавянето на декоративна камина ще донесе уют и комфорт в твоя дом. Придава усещане за лукс и е интересен начин да разчупиш интериора в дома си. Можеш да я украсиш с различни цветя или свещи, отново имаш възможност да развихриш въображението си и да създадеш арт местенце в дома си.

Простор и светлина


Всички знаем, че огледалата придават илюзията за повече пространство. Поставянето на огледала в по-малка стая автоматично ще добави пространство в дома ти. Освен огледалото, за по – разчупена атмосфера може да се използват и LED лампички, които могат да бъдат закачени за завесите, около самото огледало или да бъдат омотани около цвете във ваза.

Дадохме ти няколко идеи за освежаване на дома през лятото, ще използваш ли някоя от тях за твоя дом?

За още интересни идеи за дома ни следи в Instagram на @bezbroker.

Автор: Алексия Савова

Подобни публикации

Обзавеждането у дома спрямо сезоните

Отвътре навън – как трансформираме обичайната смяна на сезоните в декор

15/09/2020

Цените на имотите тръгнаха надолу. Спука ли се балонът в София и страната?

Спука ли се балонът на имотите в София и страната?

30/03/2023

Кризата в короната на икономиката се оказа перла в короната на имотния пазар

Пандемията, причинена от COVID-19, има огромно влияние върху финансовите пазари и икономиката в световен мащаб. Затова много инвеститори, собственици на имоти, потенциални купувачи на жилища и наемодатели се питат: “Отразява ли се кризата, причинена от коронавируса, върху пазара за недвижими имоти? Качват ли се или падат цените на жилищата?”

30/04/2020

Благодарим Ви!

Вашата обява беше качена и очаква модерация!