@yield('sub_title')BezBroker ® - Недвижими Имоти @yield('post_title')
Интериор в есенно време

5 идеи как да направим дома си есенен

Лятото е към края си, а това означава, че идва времето, в което всички ние имаме желание да ни е уютно и да прекарваме все повече и повече време вкъщи. Идва момента, в който хладните месеци „чукат на вратата” и вещаят по- дълги вечери и малко повече задължения вкъщи. В днешната статия ще ти представим няколко идеи, с които да направиш обстановката вкъщи по-подходяща за есенно-зимния период от годината.

Смяна на дрехите в гардероба


Повечето от нас имаме 1 гардероб, който не е с кралски размери и който няма как да побере целия арсенал от дрехи, които имаме, особено нежната част от обществото. Поради тази причина, разделяме дрехите си на зимни и летни и пълним гардероба си според сезона. Сега, когато предстои времето да започне да се разваля и да става все по-студено и денят да става по-кратък е подходящо да сменим летните дрехи със зимни, за да забравим за летните емоции и да се настроим за зимни такива.

Не забравяй книгите


сенните дъждовни дни и вечери ни подтикват да си нелеем чаша вино, да седнем на някое уютно и удобно местенце вкъщи и да почетем любима книга. Рафта с книгите е неизменна част от всеки хол. Може да обновиш рафтовете за книги в по-меки и топли цветове или да добавиш есенна декорация около книгите за по-интересен интериор в дома. До къта за четене може да сложиш малка кошница с вкусни есенни или сушени плодове, които освен за похапване, служат и за оригинална и интересна декорация.

Създаване на релакс зона


Холът е мястото, в което всички членове на семейството прекарват най-много време заедно. Заради това от изключителна важност е атмосферата и интериора на това помещение. Лятото не се застояваме за дълго време вкъщи, но есенно-зимния период е точно обратното. Поради тази причина един бонус, който можеш да добавиш към интериора във всекидневната е една автентична релаксираща среда. Тя може да бъде комбинация от естествени материали – дърво или кожа. Може да добавиш килим в топли цветове и да подмениш възглавниците на дивана с по-пухкави, меки и топли. Чуден завършек на релакс зоната са няколко одеала на дивна.

Добави огън


Ако не си от късметлиите, които могат само да запалят камина и да допълнят романтичното настроение в стаята, то има и други начини за внасяне на уют и топлина. Свещите са прекрасен начин да внесеш настроение през студените и тъмни идващи месеци. Може да използваш различни модели свещи в есенни цветове или пък ароматни свещи, да ги комбинираш с модерни свещници и ето – жив огън вкъщи, който не идва от камината.

Декорация за маса


През есенно-зимните месеци имаме малко повече поводи и празници, които да празнуваме със семейството и приятелите си. Цвета на покривката на масата трябва да бъде в топли есенни цветове, а за декорация може да използваш естествени източници – паднали листа с красива багра от дърветата, малки декоративни тикви и кестени, които да допринесат за приветливия вид на дома ти.

Автор: Алексия Савова

Подобни публикации

Озеленяването вкъщи

Цветята са неизменна част от всеки дом. Внасят уют, красота, свежест, зеленина и ни карат да почувстваме връзката с природата вкъщи.

01/09/2020

Вдъхваме живот с подръчни средства

Домът не е място – той е усещане, а създаването на приятна атмосфера зависи изцяло от нас. Днес ще ви предложим 3 идеи как с помощта на подръчни средства  да разнообразиш домът си.

06/08/2020

Цветни идеи за всеки ден

Днес те запознаваме с Деляна от редовно вдъхновяващия ни проект – Цветни идеи. Именно тя е човекът зад едни от най-прекрасните зелени оазиси в София и искрено ѝ се възхищаваме.

14/08/2020

Благодарим Ви!

Вашата обява беше качена и очаква модерация!