@yield('sub_title')BezBroker ® - Недвижими Имоти @yield('post_title')
Вдъхваме живот с подръчни средства

Даваме ти три идеи

Домът не е място – той е усещане, а създаването на приятна атмосфера зависи изцяло от нас. Днес ще ви предложим 3 идеи как с помощта на подръчни средства  да разнообразиш домът си.

Стена с геометрични мотиви



Дори най-обикновената стая може да се превърне в произведение на изкуството с помощта на боя, четка и малко тиксо. Създаването на геометрични мотиви, като акцент, дава възможността за съчетаване както на сходни помежду си цветове, така и на контрастни нюанси.

Тази интересна и иновативна идея се изпълнява като определената стена се раздели с помощта на тиксо и различните ѝ участъци се боядисват по отделно.

Ето тук можеш да видиш как

Мебели от пелети


Дървените пелети се използват от транспортни фирми с цел товарене и пренос на стока, но също така са и чудесно средство за създаване на забележителни мебели с минимални средства и усилия.

Пелетите се изработват от евтин и много издръжлив материал, обикновено бор. Могат да бъдат намерени на много ниска цена, а начините за алтернативното им приложение са безкрайно много. Могат да бъдат използвани за изработката на масички, табуретки, цветарници и дори легла или дивани.

Ето тук можеш да видиш как

Не изхвърляй старите си гуми


Какво по-хубаво от това да вземеш нещо старо и непотребно и да го преобразиш в нещо ново и функционално?

Гледайки тази прекрасна масичка никога не бихте казали, че е направена от стара гума, въже и малко лепило. Правилната форма и устойчивостта на автомобилните гуми дава възможност да развихрим въображението си.

Ето можеш да видиш как

Изпробвай някоя от тези идеи и не забравяй да ни отбележиш в Instagram @bezbroker

Автор: Емили Иванова


Подобни публикации

Имотна карта на Европа

Почти 50% от европейците, които не притежават собствен имот, смятат, че това никога няма да се случи. Мнозинството от тях считат, че покупката на жилище се отбелязва като символ на преуспяване.

29/09/2020

Надпревара за жилища: Инфлацията вече не плаши купувачите
Имотният пазар в България се успокоява, а покупките на „зелено“ вече се избягват заради скъпите последващи ремонти

09/03/2023

5 от най-знаменитите архитекти за този век

Архитектурата започва с идея, тогава „диригентът“ я поема и предприема вълнуващо пътуване в света на непознатото – да сътвори нещо съвършено.

03/09/2020

Благодарим Ви!

Вашата обява беше качена и очаква модерация!