Безплатни консултации за жилищен кредит от експерт

Индивидуално планираме, анализираме и договаряме най-изгодните банкови кредити

Екипът ни се състои от юристи и финансисти с над 15 години опит в сферата на кредитирането във водещи банкови институции в страната. Ние разполагаме с обективна информация за условията на пазара на жилищни банкови кредити

Какво получавате с консултантската услуга на BezBroker?

 1. Цялостно консултиране
 2. Планиране
 3. Проучване
 4. Посредничество
 5. Анализ
 6. Най-изгодни оферти
 7. Договаряне на преференциални условия
 8. Администриране

Какви са ипотечните решения?

Целеви ипотечни кредити:

Жилищен кредит – за покупка на недвижим имот, готов или в процес на строителство

Жилищен кредит – за покупка на недвижим имот, готов или в процес на строителство

Кредит за строителство – на еднофамилни къщи върху терен, който е собственост на клиента

Кредит за строителство – на еднофамилни къщи върху терен, който е собственост на клиента

Кредит за ремонти и довършителни работи

Кредит за ремонти и довършителни работи

Кредит за рефинансиране на друг ипотечен заем

Кредит за рефинансиране на друг ипотечен заем

Нецелеви ипотечни кредити:

Предоставят се средства на база на ипотека на недвижим имот без да се конкретизира тяхното предназначение

Предоставят се средства на база на ипотека на недвижим имот без да се конкретизира тяхното предназначение

Как да получа най-доброто за моя жилищен кредит?

Как да продадеш ДИРЕКТНО до 48 часа?

 1. Искаш да продадеш бързо имота си, но нямаш време за огледи и не ти се плащат комисионни? Избери опция ДОБАВИ ОБЯВА или ни се обади директно на телефон +359 888 396 306.
 2. Ако си избрал сайта ни, използвай бутона ПРОДАВАМ и след това избери опция ПРОДАЙ ДИРЕКТНО за да попълниш информацията в твоята заявка. Във формата има опция за добавяне на снимки и документи за имота.
 3. След подаване на заявката в рамките на 24 часа ще се свържем с теб, за да уговорим час за оглед. По време на огледа е необходимо да предоставиш документи за собственост.
 4. В рамките на 48 часа след огледа ще получиш експертен анализ и оферта за директно изкупуване.

Как да продадеш с 0% комисионна?

 1. Не искаш да плащаш брокерска комисионна, но имаш нужда от пълно съдействие за продажбата? Избери опция ДОБАВИ ОБЯВА или ни се обади директно на телефон +359 888 396 306.
 2. Ако си избрал сайта ни, използвай бутона ПРОДАВАМ и след това избери опция БЕЗ КОМИСИОННА за да попълниш информацията в твоята заявка.
 3. След като изпратиш заявката, очаквай обаждане от наш служител в близките 24 часа за насрочване на оглед в удобен ден и час.
 4. По време на огледа ще заснемем твоя имот професионално и ще изготвим схема на разпределението. Необходимо е да подпишем споразумение (за да работим за теб с 0% комисионна) и в рамките на деня обявата ще бъде качена и рекламирана на всичките ни платформи и партньори, с които работим (bezbroker.com, imot.bg, olx.bg, alo.bg, imoti.net и в нашите FB групи с над 500 000 потребители). *При необходимост и желание от страна на клиента изготвяме безплатно пазарна оценка на имота с цел обективно формиране на продажната цена.

Как да продадеш имот с нас?

 1. Искаш да продадеш бързо, ефективно, сигурно и на най-добра цена имота си? Довери се на дългогодишният ни опит и избери опция ДОБАВИ ОБЯВА или ни се обади директно на телефон +359 888 396 306.
 2. Ако си избрал сайта ни, използвай бутона ПРОДАВАМ и след това избери опция СТАНДАРТНО за да попълниш информацията в твоята заявка.
 3. След като изпратиш заявката, очаквай обаждане от наш служител в близките 24 часа за насрочване на оглед в удобен ден и час.
 4. По време на огледа ще заснемем твоя имот професионално и ще изготвим схема на разпределението. Наш експерт ще изготви пазарен анализ и ще те посъветва за най-добрата продажна цена спрямо актуалния пазар за последните 12 месеца. в района. След уточняване на всички параметри и одобрение от теб на обявата тя ще бъде качена и рекламирана на всичките ни платформи и партньори, с които работим (bezbroker.com, imot.bg, olx.bg, alo.bg, imoti.net и в нашите FB групи с над 500 000 потребители).

Как да публикуваш ЧАСТНА ОБЯВА ?

 1. Искаш да публикуваш частна обява директно в нашата платформа и Facebook групи с над 500 000 потребители? Избери опция ДОБАВИ ОБЯВА.
 2. Използвай бутона ПРОДАВАМ, ОТДАВАМ, КУПУВАМ или НАЕМАМ и след това избери опция ЧАСТНА ОБЯВА след което е необходимо да влезеш в профила си или да се регистрираш за да попълниш информацията за твоята обява. Във формата е необходимо да напишеш описание и спецификации, да посочиш адрес, цена и да качиш снимки на имота.
 3. След което можеш да избереш валидност на обявата 14 дни - 18,90лв. или 28 дни - 37,80лв. и да заплатиш чрез предоставените опции - ePay.bg или чрез Дебитна или Кредитна карта.
 4. След успешно плащане на обявата в рамките на няколко часа обявата ще бъде одобрена от модератор и публикувана в платформата на www.BezBroker.com, както и във всички наши Facebook групи с на 500 000 потребители.

Банки с които работим

Примерен ипотечен калкулатор

BGN
150 000
20
1.8%
791.96

Представените изчисления са само примерни и не представляват търговска оферта.

Адрес: гр. София, бул. Васил Левски 14
Телефон: +359 888 396 306;
Email: credit@bezbroker.com