@yield('sub_title')BezBroker ® - Недвижими Имоти @yield('post_title')
Излез от порочния кръг на агенциите

И влез във форма

Ясно е че в големите градове е пълно с имоти, очакващи да бъдат наети. Има и много желаещи да наемат жилище в дългосрочен план. Всичко е идеално. Дотук.

Качваме обява с имота, представен в най-добрата му светлина и чакаме. Често обаче се сбълскваме с неприятности.

Случва се да ни търсят не наематели, а брокери, които се представят за хора, търсещи жилище. Разпитват ни за имота, сграбчват информацията и безпощадно започват да предлагат услугите си. Уверяват, че имат човек за имота ни. Свалят нашата обява и я качват в тяхната агенция. Неприятно и досадно.

Ако пък търсим да наемем жилище и попаднем на подходящото, брокерите започват да искат комисионна. Искат я и от собственика. Даваме я. После отиваме на оглед в друго жилище, на различен адрес. (?!) Било по-добро…

Накрая се отказваме. Осъзнаваме, че и ние, и собственика сме изнудвани. Толкова много жилища и май малко повече брокери. Агентите очакват да вземат един наем от наемодателят и хубава комисионна от наемателя.
Брокерът ще се пазари и с двете страни за по-голяма комисионна. Накрая никой не е доволен. Агентът пък изобщо, защото в повечето случаи работи без заплата и разчита на процент от направена сделка. Няма как да очакваме, че единствената цел на този човек е да ни помогне.

Все пак има начин да излезем от този порочен кръг


Да си представим следното: собственици сме и искаме да отдадем/продадем имота си без брокер. Целта ни е да покажем най-добрата светлина на имота си и да популяризираме обявата си.

През платформата на BezBroker това има как да се случи:

Идеята на BezBroker e да публикуваш обявата си в сайта ни. След това ще се погрижим да я разпространим до тези, които търсят през медийните ни канали. Струва си да отбележим, че потребителската ни база наброява 345 000 активно търсещи хора.

Ако решиш да продадеш имот без комисионна чрез нашата платформа ще ти съдействаме с експертна оценка на жилището, съобразена с българския актуален пазар, от сертифициран служител. Ще направим професионално заснемане, както и VR / 360° – виртуален оглед с графична схема на жилището. Ще получиш и реклама в най-посещаваните имотни платформи, социални мрежи и вътрешни канали.
И най-важното – няма да ти струва нищо. Това, което си струва всъщност е новия опит в света на имотите.

Очакваме с нетърпение обява ти!

Подобни публикации

Най- скъпите имоти продавани някога

Представи си, че днес печелиш огромна сума от лотарийна игра и искаш да вложиш тези средства в мечтан дом. Естествено, всеки от нас  мечтае за голяма къща с двор, басейн, а защо не и барбекю, спа, и голф игрище? 

21/08/2020

Сгради само за наематели – нова тенденция, навлизаща в България

Buld To Rent са вид сгради, които са построени специално за отдаване под наема, а не за продажба. Обикновено те са притежавани от институционални инвеститори и управлявани от специализирани оператори. Това е сравнително нова тенденция на жилищния пазар по света, като най-силно разпространена е тя в Обединеното кралство.

23/01/2023

Пътешествие из София и околностите

Един от най-красивите сезони в годината е есента. Безспорно ние българите сме късметлии с възможността да се наслаждаваме на красотата на природата в различните сезони от годината. 

21/09/2020

Благодарим Ви!

Вашата обява беше качена и очаква модерация!