@yield('sub_title')BezBroker ® - Недвижими Имоти @yield('post_title')

Блог

Спука ли се балонът на имотите в София и страната?

30/03/2023

В момента ипотечният пазар в страната все още се намира в „Рая на ниските лихви“, казва експертът Гергана Тенекеджиева.

15/03/2023
Имотният пазар в България се успокоява, а покупките на „зелено“ вече се избягват заради скъпите последващи ремонти
09/03/2023

Анализи на имотния пазар в България се правят постоянно, но дългосрочни прогнози трудно могат да бъдат направени, поради естеството на пазара и неговата динамика. За една прогноза обаче всички анализатори на пазара са категорични – цените на имотите достигнаха своя връх в края на 2022 г. и от тук насетне следва успокояване и задържане на тези нива, и евентуален спад, но кога и с колко никой не се наема да прогнозира.

17/02/2023

Buld To Rent са вид сгради, които са построени специално за отдаване под наема, а не за продажба. Обикновено те са притежавани от институционални инвеститори и управлявани от специализирани оператори. Това е сравнително нова тенденция на жилищния пазар по света, като най-силно разпространена е тя в Обединеното кралство.

23/01/2023

Пазарът на жилища в България поема в нова посока. И тук не говорим за ценовите нива, а за промяна както в предпочитанията на купувачите, така и в проектите на инвеститорите. След като Economic.bg вече съобщи за тенденцията Build to Rent - сгради, които са построени специално за отдаване под наем. Сега от бранша съобщават за друга тенденция – масово се търсят и продават напълно готови жилища.

23/01/2023

Пазарната динамика, на която станахме свидетели, предопредели първите 6 месеца тази година да се превърнат в най-силното полугодие от 2008 г. насам. Този пазарен ръст е резултат от редица обективни фактори като кредитирането и ниските лихвени проценти по ипотечните заеми, които бяха основен двигател години наред, вътрешната миграция, завръщането на част от българското население от чужбина, както и фактът, че недвижимите имоти са най-доброто и сигурно вложение за спестяванията ни в период на рецесия и криза.

13/10/2021

Всеки човек има различен начин на изразяване на себе си. Някои хора предпочитат да извършват физически натоварвания, други намират одушник в изкуството – в писането на стихове, слушане на музика или танцуване.

14/10/2020

Силно вярвам в нетрадиционната красота по света и в хората. Не всичко трябва да бъде идеално, полирано и вкарано в калъп.

01/10/2020

Почти 50% от европейците, които не притежават собствен имот, смятат, че това никога няма да се случи. Мнозинството от тях считат, че покупката на жилище се отбелязва като символ на преуспяване.

29/09/2020

Един от най-красивите сезони в годината е есента. Безспорно ние българите сме късметлии с възможността да се наслаждаваме на красотата на природата в различните сезони от годината. 

21/09/2020

През 1878 г. град София става столицата на Княжество България, а през 1907 г. 28 4000 m2 от централната част на градът са постлани с жълт керамичен паваж, който днес наричаме „жълтите павета“. „Жълтите павета“ са се превърнали в нарицателно за административният и културен център на Столицата. 

15/09/2020
Loading...

Благодарим Ви!

Вашата обява беше качена и очаква модерация!